VII EDICIÓ FILMS IN SITU - Almacelles short film festival 2018

Ja està aquí la setena edició del concurs de curtmetratges Almcelles Films in Situ, i aquest any ve carregat de novetats!!!

Començant per les categories:

Categoria A de 10 a 14 anys
primer premi: 250€
segon premi: 75€
tercer premi: 50€

Categoria B de 14 a 17 anys
primer premi: 250€
segon premi: 75€
tercer premi: 50€

Categoria C de 18 a 30 anys
primer premi: 500€
segon premi: 150€
tercer premi: 50€

Categoria PROFESSIONAL A PARTIR DE 18 ANYS - guió amb requisits obligatoris (mirar bases)
primer premi: 1.500€
segon premi: 700€
tercer premi: 300€

Les categories A, B i C, són les mateixes que els anys anteriors, el que han de fer els participants és pensar, gravar i editar el seu curt durant el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre. I presentar-lo de forma presencial o online el diumenge 28 d'octubre, segons les bases.

La categoria professional és la nova d'aquest any i pot participar tothom qui vulgui major de 18 anys, sense límit d'edat. La condició indispensable d'aquesta categoria és que el guió s'ha de basar en els següents conceptes:

- Oeuvres d'Architecture de Vincent Scamozzi (1736) - Al guió ha d'aparèixer, de la forma que es cregui apropiada, aquest llibre. El qual podeu trobar al Museu Mas Dordal d'Almacelles.

- Quan el museu va adquirir aquest llibre, a dins seu es va trobar una carta, que presenta al personatge "Hugues de Querret". Al guió s'ha de fer esmena de la carta, o del personatge, o quelcom que tingui a veure amb aquest fet.

- Durant el curtmetratge ha d'aparèixer mínim un copel Museu d'Arquitectura i Urbanisme "Josep Mas Dordal", Carrer de Pitágoras, 2, 25100 Almacelles, Lleida

L'entrega de premis i el visionat es farà el diumenge 11 de novembre al cinema "el casal" d'Almacelles.

Per a més informació deixem a sota el link on hi ha les bases i les inscripcions.

També deixem annexe els logos que cal afegir als curtmetratges participants.