Segona setmana cultural de Sant Jordi inagurada

Ja hem inaugurat la segona setmana cultural de Sant Jordi amb la tertúlia que va tenir lloc ahir, al vespre, a l'auditori del Centre Cultural.

Empar Rovira va dirigir una tertúlia molt interessant amb artistes del món de la lectura local: Amat Baró, Joanna Cruz, Carol Garcia, José Gonzàlez, Aïda Louizu, Pili Lorente, Athman M. Charles i Josep M. Nogueras.

Avui es celebra la 14a edició del concurs literari de Josep Carner, al centre cultural, on es premiaran obres d'artistes de totes les edats. Demà, dijous 20 d'abril, hi haurà una classe magistral de l'Aula d'extensió universitària d'Almacelles. Divendres tenim dos actes molt interessants, per una banda la inauguració de l'exposició "Mirada abstracta" de Divina Drudis al Museu Mas Dordal, i a les 22,30 a la sala gran de l'arca no et perdis el 6è concert de nits de taverna amb la gran RUSÓ SALA.

El cap de setmana comença amb una activitat ben dolça: taller de cupcakes a casa clara, i al vespre vine a la projecció del documental "Jaume Arnella, el Joglar" amb col·loqui i presència del cantant al centre cultural . Diumenge, el dia de Sant Jordi, vine al centre històric on hi haurà parades de llibres i roses, inflables, sardanes i activitats infantils!