L’Orde de Sant Joan de Déu es compromet a seguir invertint en el centre assistencial d’Almacelles

Davant la inauguració del nou Hospital de Salut Mental de la ciutat de Lleida, representants de l’Orde de Sant Joan de Déu han manifestat a l’alcalde de la població, Sr. Josep Ibarz, la voluntat en poder continuar invertint i fer del centre almacellenc un dels centres assistencials de referència, amb una clara especialització, ja que l’entorn on es troba condiciona molt positivament el poder continuar ser un punt de referència de la salut mental a les Terres de Lleida.

Així mateix, l’alcalde ha volgut agrair la professionalitat i l’alt grau d’implicació de tot el personal que hi treballa al centre d’Almacelles i en els diferents centres assistencials que té aquesta ordre arreu del món, i que a Catalunya compta ara mateix amb vuit de ben actius.

Cal recordar que ara farà més de mig segle, es va instal·lar a Almacelles un dels primers centres assistencials per a persones amb algun tipus de discapacitat que promovia aquesta Orde, essent Almacelles una de les pioneres en la implantació d’aquest tipus de centres. Cal manifestar, a més, la gran entesa i confraternització entre els almacellencs i els usuaris de Sant Joan de Déu, essent sempre un model i un exemple de bon veïnatge i d’integració social i cultural, amb la ubicació de pisos tutelats dins el centre urbà de la vila.

Ajuntament d’Almacelles