Almacelles dóna el tret de sortida al Nadal amb l’Encesa de les Llums

Un any més, Almacelles enceta el seu període nadalenc amb l’encesa oficial de l’enllumenat de Nadal en els seus principals carrers i places, així com l’estrena del Pessebre Monumental que, d’uns anys ençà s’instal·la a la plaça de la Vila.

Enguany, però, una novetat contribuirà a fer més atractiu aquest Nadal a Almacelles: el nou Racó de Nadal, amb una decoració típica nadalenca inspirada en els països nòrdics. Val a dir que, tal com ens vàrem comprometre en anys anteriors, aquest Pessebre Monumental de la plaça de la Vila, cada any compta amb nous elements que el fan més atractiu i que el converteixen en un dels referents nadalencs de més atractiu de la comarca. Aquest Pessebre no és tan sols un element de dinamització popular entre la mainada i els vianants, sinó que ha d’esdevenir amb les aportacions que fem any rere any, en un pol d’atracció i de dinamització comercial i de restauració. En definitiva, un altre dels actius turístics pels quals val la pena venir a Almacelles en qualsevol data de l’any.

Enguany, serà el director territorial d’Empresa i Ocupació a Lleida, Sr. Ramon Alturo i Lloan, qui presidirà l’acte de l’encesa de llums. A més, aprofitarà l’avinentesa per visitar algunes de les empreses locals amb més projecció a l’exterior, amb la finalitat de tractar personalment amb els seus gerents noves estratègies per donar més i major difusió als nostres productes.

Ajuntament d’Almacelles