Els veïns d’Almacelles participen directament en l’elecció de projectes i equipaments per import de 323.000 euros

Arran de la introducció i generalització de les xarxes socials, l’Ajuntament d’Almacelles ha promogut l’elecció de diferents equipaments i projectes municipals, on han estat els mateixos veïns i veïnes del municipi els quals, a través de Facebook i altres xarxes socials, han estat els que han escollit els usos, preferències i models d’alguns dels equipaments i projectes que s’han aprovat més recentment.

Aquest ha estat el cas del bar-cafeteria del Camp d’Esports, on s’ha demanat l’opinió als veïns i veïnes sobre la idoneïtat de l’equipament i el model d’edifici que més els hi agradava; o per exemple els usos que es podria donar a l’antic Escorxador Municipal com a complex cultural; o el darrer en preguntar ha estat el model que preferirien de gronxadors per al parc infantil del Parc d’Europa.

En total, han estat prop de mig miler d’opinions fetes arribar a l’Ajuntament, i que s’han tingut en compte per determinar aquests equipaments i projectes. Un conjunt d’inversions que volta els 323.000 euros, dels què ja s’han iniciat els tràmits per posar fil a l’agulla a tots ells.

Ajuntament d’Almacelles