Altres visites d'interès

Parc de les olors Can Gessé d’Almacelles
A l'entrada d'Almacelles, tot aprofitant les instal·lacions d'una antiga granja de porcs, el Parc del Segrià ocupa una extensió de 5.000 metres quadrats. El jardí aromàtic està organitzat en diverses feixes que tracen un agradable recorregut en ziga-zaga per contemplar tota mena de plantes aromàtiques, condimentàries i medicinals, combinades amb un hort ecològic. A més, compta amb grans espais multifuncionals, aptes per a tota mena de tallers i celebracions.

Parc de les Olors Can Gessé d’Almacelles
Ptda. de les Covetes, s/n
25100 Almacelles
Tel.973 24 45 94 / 656 93 65 11
cangesse@parcdelesolors.com
www.parcdelesolors.com/xarxa/cangesse/

Formatges artesans de Ponent
Possibilitat de visites guiades a aquesta formatgeria artesanal. Formatges Artesans de Ponent neix per satisfer la demanda cada vegada més constant d’un formatge d’alta qualitat, aconseguit a través d’uns processos artesans per garantir un producte que rebi el mínim de manipulació i alteracions possibles.

Formatges artesans de Ponent
Pda. Cascall S/N - Apartat de Correus 26
25100 Almacelles (Lleida)
Tel: 696 455 106
info@formatgesdeponent.com
www.formatgesdeponent.com

Carn Sargaire
Possibilitat de visites guiades a aquesta explotació agropecuària familiar que produeix diversos productes, des dels cereals i farratges, fins al producte final: carn de vedella. Comencen i tanquen el cercle de producció, produïnt els aliments per a les vedelles, les alimenten i engreixen de manera natural i finalment comercialitzen la carn per a poder-la fer arribar al consumidor i fer-li així partícip de tot el sistema de producció.

Carn Sargaire
Camí d’Alguaire, s/n 25100 Almacelles
Tel.: 973 74 01 65 / 639 01 96 93
info@carnsargaire.com
www.carnsargaire.com

Llet ATO – Granja Sant Josep
Possibilitat de visites guiades a una de les granges de major producció lletera de la zona i una de les que conformen el grup làctic català ATO. Aquesta explotació és una de les capdavanteres en la qualitat de la llet, gràcies al seu alt percentatge en omega 3, àcids grassos insaturats i àcids linoleics conjugats, fet que comporta una llet saludable i amb molt bon gust.

Llet ATO- Granja Sant Josep
Camí de Ventafarines, s/n
25100 Almacelles
Tel.: 974 42 52 55